رولت بادمجان یک غذای بسیار خوش‌مزه و شیک و مناسب سرو در مهمانی‌ها است.

بادمجان

  

رولت بادمجان را علاوه بر سرو به‌عنوان غذای اصلی، به‌عنوان یک پیش‌غذای مجلسی هم  می‌توانید استفاده کنید. این غذا علاوه بر طعم مطبوعش، ظاهر خوبی هم دارد.  در صورت منع مصرف گوشت قرمز، می‌توانید گوشت را از مواد آن حذف کنید.

مواد لازم:

  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • بادمجان: ۴ عدد
  • پنیرپیتزای رنده شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بادمجان

پیاز را نگینی و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

وقتی کمی طلایی شدند، گوشت چرخ‌کرده را افزوده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

یکی از گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم. آن را در تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا آب گوشت و گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به مواد  افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد به خورد هم بروند. تابه را از روی  حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم.

بادمجان‌ها را پس از شستن، پوست می‌گیریم و از طول به‌صورت ورقه‌ورقه برش می‌زنیم. کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم تا آب اضافۀ بادمجان‌ خارج شود. پس از 30 دقیقه روی بادمجان‌ها را با یک دستمال تمیز خشک می‌کنیم.

بادمجان

در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و پس از داغ شدن، دو طرف بادمجان‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

وقتی بادمجان‌ها طلایی شدند، مقداری از  مواد وسط آن‌ها ریخته و مانند رولت، رول می‌کنیم. با خلال دندان رول‌ها را  می‌بندیم تا باز نشوند.

رولت‌های آماده شده را در یک ظرف پیرکس چیده و روی آن‌ها پنیرپیتزای رنده شده می‌ریزیم.

ظرف را در فر می‌گذاریم تا پنیر آب و طلایی شود.

وقتی رولت‌ها در فر هستند، سس گوجه‌فرنگی را آماده می‌کنیم. برای این کار ۲ عدد گوجه‌فرنگی دیگر را خرد می‌کنیم.

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم. گوجه‌های خرد شده را با مقداری نمک و فلفل در تابه می‌ریزیم.

وقتی گوجه‌ها خوب نرم و پخته شدند و آب آن‌ها کاملاً تبخیر شد، سس آماده است. آن را در کاسه ریخته و با رولت بادمجان سرو می‌کنیم.

برای دیدن مطالب بیشتر می توانید از بخش آشپزی مجله دلتا دیدن نمایید.

همچنین بخوانید:

ترشی انبه از نوع  بندر عباسی 

جوجه کباب عسلی با سس تایلندی 

کوفته بلغور ؛ گیاهی و رژیمی 

یتیمچه ؛ خوراک اصیل ایرانی 

ترشی پیتزایی ؛ چاشنی سفره های مهمانی 

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

کتلت شکم پر هندی ، تند و تیز

طرز تهیه خورشت قارچ ؛ سریع و آسان

می‌کنیم ,گوشت ,یک ,گوجه‌فرنگی ,مقداری ,روی ,را در ,ریخته و ,رولت بادمجان ,پس از ,بادمجان‌ها را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حرفای ستاره دار* مواد مخدر پیش بند اصلاح سر و صورت آقایان آموزش کده داداش های قدیم | نقد و بررسی بازی ها و برنامه ها نت آهنگ های انوشیروان روحانی اموزش رایگان ایلوستریتور فارسی سنگ و سبو گرافیک متین برسی تخصصی کاکتوس های تزئنی جهان