نودل انواع مختلفی دارد و به‌تنهایی یا با مواد گوناگون و سس‌های مختلف سرو می‌شود.

نودل

  

نودل از غذاهای فوری و محبوب در  جهان در سال‌های اخیر است که شکل و شمایلی شبیه رشته‌فرنگی و اسپاگتی ریز  دارد. اصالت این غذا به کشورهای شرق آسیا مانند کره، ژاپن و چین برمی‌گردد.  این غذا بسیار آسان و سریع آماده می‌شود و مناسب خانم‌های شاغل است که  غذایی فوری و خوش‌مزه درست کنند. نودل میگو و سبزیجات یکی از انواع این غذا و مناسب طرفداران غذاهای دریایی است.

مواد لازم:

  • میگو: ۹۰۰ گرم
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نودل: ۹۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • گردو: یک‌چهارم پیمانه
  • پیازچه: ۲ عدد
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد: یک‌چهارم قاشق مرباخوری در صورت تمایل

نودل

مواد لازم سس:

  • سویاسس: یک‌چهارم پیمانه
  • کرۀ بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن‌کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای: یک قاشق غذاخوری
  • سس قرمز تند با سیر: یک قاشق مرباخوری در صورت تمایل

طرز تهیه:

نودل

برای درست کردن سس، تمام مواد آن را با هم  مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید از سس تند با طعم سیر استفاده کنید.  ولی اگر به تندی علاقه ندارید، این سس را حذف کنید.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سینی  فر را با کمی روغن چرب کنید. میگوهای پاک شده را در سینی فر کنار هم  بچینید. روغن‌زیتون، نمک و فلفل را روی میگوها بریزید. سینی را ۶ تا ۸  دقیقه در طبقۀ وسط فر بگذارید. وقتی رنگ میگوها صورتی شد، آن‌ها را از فر  بیرون بیاورید.

هویج را خلالی یا رندۀ درشت کنید. پیازچه و گردو را هم ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

در یک قابلمۀ بزرگ آب را با مقداری نمک  جوش بیاورید. سپس نودل‌ را در آب جوش بریزید. پس از پختن نودل‌، آن‌ را  آبکشی کرده و در قابلمه بریزید. سس آماده شده، میگوها، هویج‌ خلال شده،  پیازچه، گردو و گشنیز تازۀ خرد شده را به نودل‌ افزوده و به‌آرامی هم  بزنید.

نودل میگو و سبزیجات آماده است. در صورت تمایل مقداری کنجد روی آن بپاشید و بلافاصله  به‌صورت گرم سرو کنید. به‌جای میگو می‌توانید از گوشت برش‌زدۀ گوساله یا مرغ به‌صورت نواری استفاده کنید. البته در این صورت دیگر یک غذای دریایی نیست.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پاستا کاربونارا 

سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل 

حمص ؛ پیش غذای لبنانی 

چند روش برای تهیه استیک حرفه ای(+ویدئو) 

پاستا مرغ و بروکلی ؛ تجربه ای جدید از پاستا 

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

کتلت شکم پر هندی ، تند و تیز

طرز تهیه خورشت قارچ ؛ سریع و آسان

قاشق ,غذاخوری ,یک ,نودل ,۲ ,میگو ,قاشق غذاخوری ,۲ قاشق ,در صورت ,صورت تمایل ,یک قاشق

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه Parsa_TheAProgrammer حملات سایبری با عنوان ویروس کرونا دانلود خلاصه درس های دانشگاهی آموزش مقدماتی آردوینو muone شرکت مهندسان نقش نمای منشور لباس زیر ورزشی جوراب زنانه اروپایی ترک شخصی کولر گازی سامسونگ